VOGE – Markedets beste pris på motorsykkel

VOGE er et av verdens mest voksende MC-merker og styrker satsingen i Norge med salg av sine modeller hos LEKS Motor Oslo AS. Velkommen til VOGE sitt servicesenter.

I sterk vekst internasjonalt
Det er fra før kjent at LEKS Motor Oslo skal selge KTM motorsykler, Can-AM ATV/UTV-er og Sea-Doo vannscootere fra BRP.

VOGE og Loncin Industries, med base i Kina, har 9.000 ansatte og produserer årlig 2,5 millioner motorsykler, 3 millioner motorer og 150.000 ATVer. VOGE har jobbet nært sammen med BMW Motorrad siden 2004. Loncin skrev ny samarbeidsavtale med BMW i 2023 for utvikling av nye motorer og design av nye motorsykler og har også et strategisk partnerskap med italienske MV Augusta, med blant annet KTM og Pierer Mobility på eiersiden.

VOGE med flotte modeller

VOGE er representert innenfor de populære segmentene i MC-markedet med 5 spennende MC-serier til svært fordelaktige priser. Det er Classic, Naked, Adventure, offroad og Lett-serien, sier Erlend Lønnum som er daglig leder for LEKS Motor Oslo AS.

VOGE syklene er et godt supplement i det såkalte Japan/Kina MC-segmentet for de som ønsker å kjøpe seg en rimelig motorsykkel som er lett å håndtere, med moderne teknologi og gode kjøreegenskaper. LEKS Motor Oslo AS får beliggenhet sentralt i bilbyen på Rud i Bærum. Nedslagsfeltet blir Oslo, Bærum og Asker samt InterCity-området.

Perfekt for deg
- VOGE sin Classic Series har moderne teknologi i retro-stil og du får den som VOGE 300AC, VOGE 500AC, forteller Erlend Lønnum.

Naked Series er gatesykkel for alle pengene og kommer i VOGE 300R og VOGE 525R. Adventure Series som du får som DS525X og VOGE 500DS. Den store nyheten for 2024 er flaggskipet DS900X som er perfekt for å utforske vei og terreng. Enduro Series beskrives som å være like god på offroad som på vei med sin VOGE 300RALLY modell.

VOGE 125R for de unge
For den yngre gruppen av motorsyklister har VOGE 125R som beskrives som like god som på landeveien som i byen, sier Tore Knutsen som er daglig leder for VOGE Scandinavia. Selskapet har sitt sentrallager i Moss og Porsgrunn. VOGE har en av markedets beste garantier med 5 år på alle kjøretøy.

Flere merker over tid
Planen til LEKS Motor AS er å over tid å tilby kundene de fleste merker, både av kjøretøygrupper og utstyr og være gode på samarbeid med andre butikker og aktører i og rundt bransjen. Først ut er KTM, BRP og VOGE med sine kjøretøy.

God kundeservice
- Strategien til LEKS Motor Oslo bygger på at totalmarkedet for motorsykkel, ATV/UTV, vannscooter, snøscooter kan bli betydelig større i Norge. Får vi totalmarkedet til å vokse vil alle merker og forhandlere tjene på dette, sier Erlend Lønnum som blir daglig leder for LEKS Motor AS.

- Også vi som ny forhandler i Oslo-området vil tjene på det. For å få til ønsket markedsvekst må en aktør ta et langt større grep om markedet, med fokus på kompetanseutvikling, støtte opp om arbeidet med å nå målene i nullvisjon, fokus på service, verksted, ungdom/rekruttering, den eldre målgruppen av nye MC-førere og ikke minst kvinner.

0
Feed

Skriv en kommentar