KTM Powerparts og slitedeler

Bestill powerparts hos oss!


Vi bestiller inn varer fra KTM 3 ganger i uken og har normalt en leveringstid på ca 4-5 dager. Vi sender også over hele landet. Vårt delelager, butikk og verksted befinner seg på Rud i Bærum.

Finn delenummerene du er på jakt etter under via KTM's kataloger under.

Fyll ut skjemaet under så kommer vi tilbake til deg i løpet av en arbeidsdag.

Det gis 10% nett-rabatt til ordrer som kommer via kontaktskjema under!

KTM Originaldeler

Din KTM-motorsykkel fortjener det beste, og med originale KTM-deler kan du være sikker på at den alltid presterer på toppnivå. Uansett om du trenger å erstatte slitte deler, fikse skader eller bare ønsker å optimalisere ytelsen, tilbyr KTM et omfattende utvalg av originale deler som er spesialdesignet for din spesifikke KTM-modell.

KTM ORIGINALDELER (EKSTERN SIDE)

KTM Powerparts

Lås opp potensialet til din KTM med PowerParts
For KTM-entusiaster handler det ikke bare om å kjøre, det handler om å presse grenser og utnytte det fulle potensialet til maskinen. Det er her KTM PowerParts kommer inn. Dette er din one-stop-shop for å tilpasse, optimalisere og personliggjøre din KTM-motorsykkel, slik at den passer perfekt til din kjørestil og ambisjoner.

Gå til KTM Powerparts ( ekstern side

KTM Powerwear

Gear opp for eventyret med KTM PowerWear
Utforsk stiene, erobre banen, og kjenn friheten på to hjul med KTM PowerWear. Dette er din komplette kilde til funksjonelt og stilig utstyr designet for å takle alle utfordringene du møter på din KTM-reise.

Enten du er en erfaren enduro-kjører eller en asfaltslusker, har KTM PowerWear alt du trenger for en komfortabel og trygg kjøretur.

Gå til KTM PowerWear ( ekstern side)
Forespørsel
Bestilling