Can-am – Bonden, vaktmester og IKS-selskapers beste venn

Can-am, som er verdens mest selgende ATV og UTV, er arbeidshesten som passer perfekt for blant annet gårdbrukere og alle andre aktører som jobber med landbruk, eiendomsbesittere og entreprenører. Eller rett og slett som nytte- og fritidskjøretøy.

Kom å prøv en Can-am
- Can-am er arbeidshester som det er moro å kjøre samtidig som de gjør stor nytte og får arbeidsoppgavene utført, sier Erlend Lønnum som er daglig leder for LEKS Motor AS.

LEKS Motor Oslo AS ønsker alle med interesse for motorsykkel (MC), ATV/UTV og vannscooter velkommen til butikken i Olav Ingstads vei 1 på Rud. KTM, VOGE, Can-am er blant våre merker. Så får du kjøpt kjøreklær og interkom med mer også.

Interkommunale selskap, landbruket og hjelpeorganisasjoner
- Videre vil vi satse stort mot å tilby norske kommuner, de interkommunale selskapene (IKS) innen blant annet brann, vannverk, eiendom, helse, samt Politiet og forsvaret stor grad av service når vi er med å selge produkter eller forhandle rammeavtaler knyttet til våre produktgrupper fremover, sier Erlend Lønnum.

- Tilsvarende vil vi jobbe aktiv for å gi landbruksnæringen organisert i Norges Bondelag og Bonde- og småbrukarlaget, Felleskjøpet og hjelpeorganisasjoner som Norges Røde Kors og Norsk Folkehjelp god service, forteller Lønnum.

Verksted, butikk, service
Vi tilbyr en rekke tjenester for våre kunder. Foruten en god butikk, med godt utvalg kan du få god service på vårt verksted. Dermed har Oslo, Bærum og Asker fått en ny MC, ATV/UTV og vannscooter butikk- og kompetansesenter.

Det er klart etter at Erlend Lønnum (24) har bestemt seg for å starte egen virksomhet i Oslo vest. LEKS Motor Oslo AS får beliggenhet sentralt i bilbyen på Rud i Bærum. Nedslagsfeltet blir Oslo, Bærum og Asker samt hele InterCity-området.

MC, ATV/UTV og vannscooter
- LEKS Motor Oslo skal selge KTM og VOGE motorsykler, Can-AM ATV/UTV-er og Sea-Doo vannscootere fra BRP. Så er vi i dialog med flere aktører om ytterligere utvidelse av utvalget i butikken fremover, sier Erlend Lønnum.

Samarbeid med Spinnin Wheel
- Jeg gleder meg til å samarbeid med LEKS Motor Oslo og teamet som nå er i ferd med å etablere seg med butikk på Oslo vest i bilbyen på Rud ved Sandvika, sier Jon Grevæg, daglig leder og eier av Spinnin Wheel i Østfold.

- Gjennom samarbeidet sikrer vi oss tilgang på erfaring og kompetanse, sier Erlend Lønnum på LEKS Motor Oslo AS.

God handel
- Velkommen til en god handel, forteller Erlend Lønnum, daglig leder hos LEKS Motor Oslo AS.

 

0
Feed

Skriv en kommentar