Våre merker

Vi forhandler KTM

 

Kjenn adrenalinet pumpe med KTM 


Er du på jakt etter en motorsykkel som kan takle alt? Da bør du se på KTM! Dette legendariske merket er kjent for sine høypresterende motorsykler, bygget for å mestre både krevende terreng og raske landeveier.

Her finner du våre Can-am ATV/SSV

Terrengkjøring på dine premisser.

 

Can-Am er ledende innen terrengkjøretøy, og tilbyr et utvalg av robuste og kraftige ATVer for alle eventyr. Uansett om du er ute etter en spennende kjøretur i tøft terreng, en effektiv arbeidsmaskin, eller en ATV for hele familien, har Can-Am en modell som passer dine behov.

Vi forhandler Voge

 

Stilig motorsykkel for den moderne kjører


Leter du etter en motorsykkel som kombinerer klassisk design med moderne teknologi og ytelse? Da bør du ta en titt på Voge! Dette kinesiske merket har tatt det norske markedet med storm med sitt utvalg av motorsykler som passer for enhver kjørestil.

Vi forhandler Gaupen Henger`n

Din trofaste partner på livets eventyr

Gaupen hengere er mer enn bare et transportmiddel. De er din trofaste partner på livets eventyr, enten du skal flytte møbler, frakte båten til fjorden eller dra på campingtur. Med over 40 års erfaring og et sterkt fokus på innovasjon, tilbyr Gaupen et bredt utvalg av hengere i høy kvalitet som dekker alle dine behov.

Finn din perfekte henger hos Gaupen