Sea-doo

 
Opplev den ultimate vanndagen med en Sea-Doo vannscooter!

 
Kjenn adrenalinet pumpe mens du suser over bølgene på en Sea-Doo vannscooter. Disse kraftige og smidige maskinene er perfekte for enhver vannfanatiker, enten du ønsker å leke med venner og familie, eller bare nyte en spennende solo-tur.

Sea-Doo vannscootere er tilgjengelige i en rekke modeller for å passe dine behov og budsjett. Fra den raskeste og mest kraftfulle RXP-modellen til den familievennlige Spark-modellen, har Sea-Doo noe for alle.

Uansett hvilken modell du velger, kan du være sikker på at du får en vannscooter av høy kvalitet med innovative funksjoner og banebrytende teknologi. Sea-Doo er ledende innen vannscooterbransjen, og de er forpliktet til å levere den beste kjøreopplevelsen mulig.

Er du klar til å ta din vannfest til et nytt nivå?

Seadoo Spark

REC lite

Sea-Doo Spark: Rimelig vannscooter for moro, Spark Trixx: Bygd for spennende vannakrobatikk.

Seadoo GTI 170

Rekreasjon

Sea-Doo GTI og GTI SE er kraftfulle og allsidige vannscootere som er perfekte for familiemoro på vannet.

Våre rasketter

Høy oktan

Sea-Doo RXP-X RS: Den ultimate ytelsesmaskinen for vannet, med en kompressormatet Rotax-motor på 325 hk som gir en 0-96 km/t på bare 3,4 sekunder.

seadoo fish pro

Fishpro

Opplev spenningen ved fiske fra en vannscooter med Sea-Doo FishPro - perfekt for å nå nye fiskeplasser og ha det gøy på vannet!

Seadoo Explorer

Explorer Pro

Perfekt for lange turer og eventyrlystne sjeler. Med en romslig plattform, komfortabel ergonomi og kraftige motoralternativer, er Explorer klar for å ta deg med på uforglemmelige opplevelser på vannet.

Seadoo Wake

Wake

Lag episke wakeboard- og wakesurf opplevelser

RING OSS NÅ:  (+47) 40306666