Nyheter

Oppdag de siste oppdateringene og nyhetene fra LEKS Motor - Alt om motorsykler, ATV-er, vannscootere og mer!

 • 12/04/2024 0 Kommentarer
  Få rask service på MC-verkstedet. Velkommen til en god handel.

  LEKS Motor Oslo AS ønsker alle med interesse for motorsykkel (MC), ATV/UTV og vannscooter velkommen til butikken i Olav Ingstads vei 1 på Rud. KTM, VOGE, Can-am er blant våre merker. Så får du kjøpt kjøreklær og interkom og mye annet utstyr hos oss.

  Les mer
 • 12/04/2024 0 Kommentarer
  Tips for vårens klargjøring av din motorsykkel, MC

  Våren nærmer seg og det er igjen klart for en ny MC-sesong. Så det er klart for å få MC-en ut av vinterlagring og gjøre klar for ny sesong! Her er 10 tips til deg for klargjøring av din motorsykkel fra oss i LEKS Motor Oslo AS.

  Les mer
 • 12/04/2024 0 Kommentarer
  KTM stadig mer populær i Norge

  KTM styrket sin posisjon i Norge i første kvartal i 2024. I oversikten over markedsandeler fra Opplysningsrådet for Veitrafikken, OVF, er KTM Norges 3. mest solgte motorsykkel så langt i år. LEKS Motor Oslo selger KTM og VOGE MC-er.

  Les mer
 • 12/04/2024 0 Kommentarer
  Can-am – Bonden, vaktmester og IKS-selskapers beste venn

  Can-am, som er verdens mest selgende ATV og UTV, er arbeidshesten som passer perfekt for blant annet gårdbrukere og alle andre aktører som jobber med landbruk, eiendomsbesittere og entreprenører. Eller rett og slett som nytte- og fritidskjøretøy.

  Les mer
 • 12/04/2024 0 Kommentarer
  Gode råd for ATV kjøreteknikk

  Stadig flere kjøper ATV i Norge og kjøreteknikk med ATV er viktig. ATV Importørenes Forening har utviklet noen gode råd for å sikre maksimal glede av å kjøre ATV. Her deler vi rådene nedenfor.

  Les mer
 • 12/04/2024 0 Kommentarer
  Få maksimal glede av din ATV og UTV

  Can-am er verdensledende innen ATV og UTV. Nå kan du få kjøpt deg din ATV og UTV på LEKS Motor Oslo AS på Rud ved Sandvika. ATV er et trygt og sikkert kjøretøy dersom du tar hensyn til kjøretøyets forutsetninger, kjører med anbefalt sikkerhetsutstyr og bruker sunn fornuft.

  Les mer
 • 12/04/2024 0 Kommentarer
  VOGE – Markedets beste pris på motorsykkel

  VOGE er et av verdens mest voksende MC-merker og styrker satsingen i Norge med salg av sine modeller hos LEKS Motor Oslo AS. Velkommen til VOGE sitt servicesenter.

  Les mer
 • 12/04/2024 0 Kommentarer
  Fem gode grunner for å kjøpe vannscooter

  Vannscooterkjøring er gøy. For fritid, sport og hygge. Her er noen grunner til å vurdere vannscooter for å få en stor opplevelse på vannet. Med vannscooterkjøring.

  Les mer
 • 12/04/2024 0 Kommentarer
  Stadig flere kvinner kjører motorsykkel

  Her har WIMA gjort en kjempejobb. Her finner du litt mer informasjon om WIMA.

  WIMA Norway ønsker jenter på lett og tung MC, jenter som holder på å lese teorien, jenter som kjører med L på ryggen, eller som bare er i sparefasen til den første mopeden velkommen til organisasjonen.

  Les mer