Trenger du å selge din båt eller jetski? Eller trenger du et trygt sted å oppbevare den i vinter?

Vi tilbyr kommisjonssalg og vinterlagring av båter og jetskier til konkurransedyktige priser. Vi har et stort nettverk av potensielle kjøpere og kan hjelpe deg med å finne den perfekte kjøperen for ditt fartøy. Vi tilbyr også sikker og innendørs vinterlagring i et klimakontrollert miljø.

Våre tjenester:

Kommisjonssalg: Vi tar oss av alt fra markedsføring og visninger til forhandlinger og papirarbeid. Du kan slappe av og la oss ta oss av salget av fartøyet ditt.
Vinterlagring: Vi tilbyr sikker og innendørs vinterlagring i et klimakontrollert miljø. Ditt fartøy vil være beskyttet mot elementene og klar til å kjøres igjen om våren.
Hvorfor velge oss?

Erfaren og pålitelig: Vi har lang erfaring med salg og vinterlagring av båter og jetskier. Du kan være trygg på at ditt fartøy er i gode hender hos oss.
Konkurransedyktige priser: Vi tilbyr konkurransedyktige priser på alle våre tjenester.
Enkel og praktisk: Vi gjør det enkelt og praktisk for deg å selge eller lagre ditt fartøy.
Kontakt oss i dag for en gratis prisforespørsel!

Kommisjon og kjøp av MC og Vannscooter

Selg din brukte MC raskt og enkelt med kommisjonssalg!

Lei av å selge din brukte MC selv?

La oss ta oss av alt det tunge arbeidet for deg!

Vinterlagring av MC og Vannscooter (arkivfoto)

Vinterlagring av MC og vannscooter: Hold kjøretøyet ditt trygt og i god stand

Når sommermånedene tar slutt og den kalde vinteren nærmer seg, er det viktig å finne et trygt og praktisk sted å lagre din MC eller vannscooter. Å lagre kjøretøyet ditt utendørs kan føre til skader fra snø, is, regn og korrosjon. Heldigvis tilbyr mange bedrifter profesjonell vinterlagring for MC og vannscooter til konkurransedyktige priser.