Hvem er vi?

LEKS Motor Oslo AS er en kvalitetsbevisst forhandler som skal være fremoverlent og ditt førstevalg når du skal handle kjøretøy, deler, utstyr og service.

 

Vi er lidenskapelig opptatt av det vi driver med har alltid kunden i fokus. Vi forhandler foreløpig to gode, solide merker med produkter av høy kvalitet på kjøretøy som treffer en bred kundegruppe.  

 

Vårt mål er å alltid yte god service, være effektive, løsningsorienterte og et møtepunkt i bransjen. Vi vil tilby deg den beste opplevelsen og kjøretøyet for den ultimate opplevelsen i hverdag, jobb og fritid. 

 

LEKS Motor Oslo AS har etablert et handelssenter og MC-butikk i bilbyen på Rud i Sandvika i Bærum. Slagordet er: LEARN TO EXPLORE; straks noen har fått opplevelsen har de startet et nytt liv med våre kjøretøygrupper.

 

I starten vil vi selge KTM, Voge og BRP med Can-am og Sea-doo, men målet er over tid å tilby de fleste merker alene eller i samarbeid med andre. Dermed vil kunder som sogner til Oslo, østlandsområdet og Oslo vest få en moderne beliggenhet og et godt servicetilbud. Senteret vil satse på MC, ATV/UTV, vannscooter butikk og være et kompetansesenter for kjøretøykategoriene.

 

Blant annet vil det bli mulighet for Norsk Motorcykkel Union, NMCU, MC og ATV/UTV klubber, vannscooterklubber med mer og WIMA, The Litas - som jobber for å knytte sammen kvinner med felles interesse for motorsykkel - og andre foreninger/nettverk som f.eks. følger Motorsykkelsiden og Bikelife Norge på Facebook å kunne bruke møte- og konferanserom i tilknytning til butikken.

 

LEKS Motor Oslo AS er eid av Erlend Lønnum, Torbjørn Kaarud og Bjørn Richard Johansen. Videre er Yamaha og MC-legenden Kjell Ramleth tilknyttet selskapet som rådgiver. Vi har og med oss flere syktige ansatte. 

Kontakt oss i dag!

Erlend Lønnum

Daglig leder og styremedlem

911 17 588

el@leksmotor.no

Erlend Lønnum, 24, er daglig leder i LEKS Motor Oslo AS – «Lean to explore» er vårt slagord og butikken skal drives ut fra tanken bak slagordet. Å tilby gode produkter, som gir en opplevelse du ikke glemmer. Videre bidra til å gi deg opplevelser og utvikle deg som menneske – og ta turer og ekspedisjoner du husker!

 

Erlend Lønnum lever for alt som har motor og kan bevege seg med hjul og belter, samt på vannet. Han får aldri kjørt nok, og tar seg helst en tur til når alle andre er utslitt. Motorsykkel, ATV/UTV, snøscooter, vannscooter, gjerne kombinert med god butikkdrift er i er i hans interessefelt.

 

Siden 2019 har han jobbet på MC Oslo på Alnabru med salg av BMW og Honda, samt kundeoppfølging på alle mulige måter. I denne perioden har han vært en av de som har solgt mest motorsykler i Norge.

 

Pleie og vedlikehold av kjøretøy er elementært for Erlend, og begge må alltid vaskes etter en tur. Både gutten og sykkelen kommer gjerne sliten og møkka hjem. Han bor i Nordre Follo kommune og er fra en svært motorinteressert familie. LEKS står for øvrig for Lønnum- Erlend - kjøp – salg.

Kim Bergseth

Salgssjef

97 47 55 55 

kb@leksmotor.no

Kim Bergseth, 42, har lang fartstid innen salg. Han flere års erfaring innen bil og forsikringsbransjen. Han er mest vant med ATV og Seadoos og andre  våte element, men blir stadig bedre på MC. 

 

 

Frank Pinås

Verksmester

40 30 66 66

fp@leksmotor.no

Frank Pinås er vår erfarne verksmester. Lun og med humoristisk snært håndterer han din bestilling, telefon eller e-post om service og oppfølging. Han har i mange år drevet sitt eget verksted i Holmestrand. Det finnes ikke en sykkel ikke han har skrudd på. BMW, KTM, Yamaha, Honda, Aprilia, Vespa osv. Gi han en utfordring og den blir løst. Han har også jobbet på Ulviken Motorsenter i Tønsberg og Trio Motor i Drammen. Vi er stolt over å ha Frank på LEKS Motor Oslo laget!

Jan Sørnes

Mekaniker

40 30 66 66 

js@leksmotor.no

Jan Sørnes startet tidlig med motorcross tilbake til 1984 og er en anerkjent crosser så vel som mekaniker. Nå får du gleden av det som vår kunde. Han kan med andre ord både kjøre og skru. Han trives med å få tekniske utfordringer som han kan løse – så benytt anledningen å slå av en samtale med Jan når du er inne for service med din motorsykkel, ATV/UTV eller vannscooter. Også han har erfaring med alt av motorsykler – som vi utfører service på. Uansett merke – LEKS Motor Oslo AS fikser det hele!

 

 

Styret og board of advisery

Bjørn Richard Johansen

Styremedlem

47 800 100

brj@gknordic.com

Interessen for motorsykkel, ATV/UTV og snøscooter fikk Bjørn Richard Johansen, 58, i forsvaret. I mange år var det fokus på MC, før han i 2013 fikk smaken på ATV/UTV og snøscooter igjen. Siden har han vært solgt. Han er motorsykkel ambassadør fremfor noen. Opptatt av kjøreopplevelse, gode turer og hyggelige middager på hotel i Norge og i utlandet hvor han kjører motorsykkel.

Han er en av de sentrale initiativtakerne til Straand-Treffet som er Norges største MC-treff med fokus på gode kjøreopplevelser og testing av nye motorsykler i samarbeid med Straand Hotel,  Motorsykkelimportørenes Forening, MCF og en rekke forhandlerne i Norge. Han er også samfunnsredaktør i Reitwagen.no.

Når han ikke kjører MC eller et annet gøyalt kjøretøy er kommersiell direktør i Geelmuyden Kiese som er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå, samt rådgiver for Paritee styret. Selskapet har 350 ansatte og kontor i Oslo, Stockholm, København, London, New York, Minneapolis og San Fransisco. Han har tidligere vært initiativtaker og gründer av First House, samt sentral i etableringen og oppbygningen av Conceptor Bolig som bygger og utvikler 2.200 leiligheter i InterCity regionen sammen med en rekke solide investorer. Han har politisk bakgrunn fra Høyre og Fremskrittspartiet og bor i Nordre Follo kommune.

Torbjørn Kaarud

Styreleder

900 29 933

tk@jetor.no

Torbjørn Kaarud, 69, er et kjent navn i den voksne del av motorsykkelmarkedet i Norge. Han jobbet i en årrekke hos Kellox og var sekretær for Motorsykkelimportørenes Forening, MCF.

 

Gjennom etableringen av LEKS Motor Oslo AS, er tilbake med litt fokus på motorsykkelbransjen.


Kaarud solgte hyttelivsverket FH Gruppen til oppkjøpsfondet Altor i 2018. Med merkevarer som Familiehytta, Nordlyshytter og Telemarkhytta ble det da regnet som landets største hytteprodusent. Kaarud er fortsatt aktiv i dette markedet og hovedfokus fremover er å utvikle hans nye hytteutviklingsselskap MTM Gruppen med hytteprosjekter blant annet i Rauland i Telemark og i Norefjell i Buskerud. Og så vil han bruke litt tid på LEKS Motor Oslo AS fremover, blant annet med sin tidligere bransjekollega Kjell Ramleth (se mer nedenfor om Kjell Ramleth).

Kjell Ramleth

Rådgiver

900 36 018

kjell@ramleth.com

Kjell Ramleth er en legende i norsk motorsykkelbransje. Han var helt sentral i å vokse motorsykkelmarkedet i 1970, 1980 og 1990 tallet, vil også være med i LEKS Motor Oslo AS sitt rådgivende organ, «advisery board».

 

I «advisery board» vil vi hente inn og trekke veksel på ideer og innspill som vi tror er viktige for å utvikle motorsykkel, ATV/UTV, snøscooter, vannscooter markedet med mer fremover.

 

Yamaha og mc-markedet i Norge har utrolig mye å takke Kjell Ramleth (74) for. Erlend Lønnum har vokst opp med han som en nær venn av familien - og Kjell Ramleth var den første han ringte når han i forbindelse med nyttår 2023 bestemte seg for å etablere sitt eget selskap og butikk.

 

På -70, -80 og -90 tallet fantes det nesten ikke en kjendis som ikke kjørte motorsykkel med Kjell Ramleth i kulissene. De var den tids forbilder og eksempler som vi i dag har med influencere.

 

Ekstra morsomt er det at Torbjørn Kaarud og Kjell Ramleth var gode konkurrenter på 1980- og 1990 tallet. Nå får de mulighet til å bidra med å utvikle markedet i godt samarbeid. Se også mer om Torbjørn Kaarud i egen tekst.