KTM stadig mer populær i Norge

KTM styrket sin posisjon i Norge i første kvartal i 2024. I oversikten over markedsandeler fra Opplysningsrådet for Veitrafikken, OVF, er KTM Norges 3. mest solgte motorsykkel så langt i år. LEKS Motor Oslo selger KTM og VOGE MC-er.

Populære KTM
- LEKS Motor Oslo skal selge KTM og VOGE motorsykler, Can-AM ATV/UTV-er og Sea-Doo vannscootere fra BRP. Så er vi i dialog med flere aktører om ytterligere utvidelse av MC-utvalget i butikken fremover, sier Erlend Lønnum.

- Det er svært gledelig at KTM vokser så godt i Norge. Internasjonalt har KTM hatt en eventyrlig vekst og suksess i de senere år, sier Erlend Lønnum som er daglig leder for LEKS Motor Oslo AS.  

Red Bull og KTM
KTM har også satset tungt internasjonalt sammen med Red Bull om å sikre seg en god posisjon i Racing markedet.

- KTM er således et av verdens mest anerkjente merkevarer, sier Erlend Lønnum.

 LEKS Motor Oslo AS ønsker alle med interesse for motorsykkel (MC), ATV/UTV og vannscooter velkommen til butikken i Olav Ingstads vei 1 på Rud. KTM, VOGE, Can-am er blant våre merker. Så får du kjøpt kjøreklær og interkom med mer også.

Verksted, butikk, service
- Vi har nå åpnet vårt verksted hvor du kan få service på de aller fleste merker, forteller Erlend Lønnum. Det er bare å ta kontakt med oss.

Samarbeid med Spinnin Wheel
Vi har også inngått et samarbeid med Spinnin Wheel som ligger på Mysen i Østfold.
- Jeg gleder meg til å samarbeid med LEKS Motor Oslo og teamet som nå er i ferd med å etablere seg med butikk på Oslo vest i bilbyen på Rud ved Sandvika, sier Jon Grevæg, daglig leder og eier av Spinnin Wheel i Østfold.

- Gjennom samarbeidet sikrer vi oss tilgang på erfaring og kompetanse, sier Erlend Lønnum på LEKS Motor Oslo AS.

God handel
- Velkommen til en god handel, forteller Erlend Lønnum, daglig leder hos LEKS Motor Oslo AS

0
Feed

Skriv en kommentar